Truck Parking Reviews

Parkeerplaatsbeoordelingen in je eigen taal

Beoordelingen en opmerkingen geven vrachtwagen chauffeurs en planning managers waardevolle informatie. Hoe worden faciliteiten waargenomen? Wat is de staat van de parkeerlocatie? Is de rustruimte dicht bij de snelweg of lekker rustig?

Onze app-gebruikers komen uit alle hoeken van Europa en rijden alle kanten op. Daarom ontvangen we elk jaar duizenden beoordelingen. Deze beoordelingen op parkeerlocaties zijn er in allerlei verschillende talen. We helpen je om deze beoordelingen en opmerkingen te begrijpen door je een gemakkelijke knop aan te bieden: Vertalen.

Vertaal automatisch elke beoordeling naar de taal van je keuze! Zo simpel is het.

Op deze manier biedt de Truck Parking Europe app je nog meer waardevolle informatie om de gewenste parkeerplek te vinden.

Hoe werkt vertalen?

 

Ps. onze app is beschikbaar in > 10 talen

Wist je dat onze app in meer dan tien talen beschikbaar is? Je kunt je taalinstellingen veranderen door naar het menu te gaan > instellingen > talen > kies je taal.

Share