Truckparking Duiven

Nieuwe veilige en boekbare parkeerplaats; Truckparking Duiven

Truckparking Duiven veilige en beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens (SSTPA & TAPA Certified) biedt de volgende reeks beveiligingsvereisten;, videobewaking (CCTV), schijnwerper. Naast veiligheid biedt deze parkeerlocatie je verschillende faciliteiten om je comfort en verblijf te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat jij en je mede-vrachtwagenchauffeurs een goede en veilige rustplaats hebben langs snelweg A12 / E35 in Nederland. Deze parkeerplaats bevindt zich in de buurt van de grens tussen Nederland en Duitsland.

Truckparking Duiven bevindt zich in de buurt van de Rhine-Alpine corridor, die deel uitmaakt van de Trans-Europese vervoersnetwerken (TEN-T).

Go to webapp

Loop voor op de menigte en reserveer je parkeerplaats bij Truckparking Duiven. Een veilige en boekbare vrachtwagenparkeerlocatie nabij Arnhem langs snelweg A12. Boek eenvoudig je parkeerplaats via de Truck Parking Europe app.

Share