Autohof Kralowetz TruckParking Europe

Autohof Kralowetz biedt Book & Pay aan

Je kunt nu een parkeerplaats boeken en betalen bij vrachtwagenparkeerlocatie Autohof Kralowetz in de buurt van Amstetten in Oostenrijk. Het is niet nodig om af te wijken van de geplande route; Autohof Kralowetz ligt gunstig gelegen aan snelweg A1 in Oostenrijk. Deze Autohof bevindt zich in de buurt van de Rhine-Alpine corridor, die deel uitmaakt van de Trans-Europese vervoersnetwerken (TEN-T).

Weet je al wanneer je arriveert? Reserveer je parkeerplaats bij Autohof Kralowetz via de Truck Parking Europe webapp. Na het maken van je reservering kun je ervoor kiezen om rechtstreeks te betalen met creditcard of PayPal via de Truck Parking Europe-app. We bieden je ook de mogelijkheid om je plek na reservering te betalen op de locatie van de parkeerplaats. Voor vervoerders bieden we de mogelijkheid om af te rekenen op factuur.

Een reservering maken is net zo eenvoudig als 1, 2, 3. Vergeet niet om na je verblijf een beoordeling in de app achter te laten en verdien T-Miles.

Truck Parking details

Share