Rijverbod in Duitsland op 3 oktober

Donderdag 3 oktober viert Duitsland de Dag van de Eenheid. In het hele land geldt er dan een rijverbod van 00:00 – 22:00 uur. Het verbod is geldig voor vrachtwagens met een brutogewicht van meer dan 7,5 t en vrachtwagens met aanhanger.

Op zoek naar een vrachtwagenparkeerplaats voor 3 oktober? Gebruik de Truck Parking Europe app voor vrachtwagenchauffeurs. Vind eenvoudig een vrachtwagenparkeerplaats, Autohof of Rastätte in Duitsland. Of vind een parkeerplaats vlakbij een industriegebied, stad of logistieke hotspot.

Reserveer en verzeker je van een parkeerplaats!

Wil je zeker zijn van een veilige parkeerplaats in Duitsland? Via de Truck Parking Europe app kun je op meer dan 25 parkeerplaatsen in Duitsland een parkeerplek reserveren. Je betaalt eenvoudig met creditcard of via een factuur. Zie hier hoe dit werkt.

Plan vooruit en boek een parkeerplaats!

OVERZICHT VAN ALLE DUITSE RESERVEERBARE PARKEERPLAATSEN

Vrachtwagenparkeerplaatsen bij de Duitse grens

Daarnaast kun je ook een parkeerplaats boeken op een parkeerplaats net buiten Duitsland, vlakbij de grens. In onze app vind je de volgende reserveerbare locaties:

Het #1 boekingsplatform

In steeds meer landen kun je een beveiligde parkeerlocatie reserveren via de Truck Parking Europe app of web app. Je kunt parkeerlocaties filteren op beveiliging, infrastructuur en comfortfaciliteiten. Op deze manier vind je altijd een parkeerplaats in de buurt van je locatie of eindbestemming.

Naar de web app

Share