Zien we je op de TAPA Conferentie 2019?

De behoefte aan veiligheid voor de lading en chauffeur is nog nooit zo groot geweest. TAPA rapporteert een recordgroei in geregistreerde vrachtwagen criminaliteit in 2019. Het veilig houden van de chauffeur en de vracht is een van de grootste uitdagingen in de transport en logistiek sector.

Daarom kijken we ernaar uit om in oktober deel te nemen aan de TAPA conferentie in Dublin. Om met leiders en werknemers uit de industrie de uitdagingen te bespreken. Luisteren, praten en discussiëren over de aankomende herzieningen van de beveiligingsnormen van TAPA. En natuurlijk anderen informeren over hoe wij denken dat ons boekingsplatform een steeds belangrijker onderdeel is van een veilige supply chain.

Niels de Zwaan (Algemeen Directeur) en Lars Kobesen (Business Development Manager) zijn allebei aanwezig op de TAPA conferentie in Dublin dit jaar. We hopen je daar te ontmoeten! Laat het ons weten als je erbij bent. De eerste Guiness (of frisdrank) is van ons!

Share