Veilig parkeren in Roemenië op Smart Autohof

Bij Smart Autohof vinden truckers alles wat ze nodig hebben: traditioneel eten, veilige parkeerplaatsen volgens Europese normen, douches, ruimtes om te ontspannen en een Smart Diesel tankstation voor vrachtwagens. De vrachtwagenparkeerplaats ligt strategisch op de vierde Pan European Corridor, die alle belangrijke doorvoer- en transportroutes verbindt met toegang vanaf de nationale wegen en snelweg en dicht bij de Roemeens-Hongaarse grens.

De beveiliging van Smart Autohof

Beveiliging is van het grootste belang bij Smart Autohof. De enigen die toegang hebben tot de parkeerplaats zijn de chauffeurs die door de toegangspoorten passeren en het beveiligingspersoneel. Het personeel is goed opgeleid en heeft kennis van de mogelijke bedreigingen, zowel ’s nachts als overdag. De vrachtwagens worden permanent in de gaten gehouden door het moderne veiligheidssysteem dat bestaat uit hightech CCTV en verlichting. Vanuit de controlekamer wordt de vrachtwagenparkeerplaats 24 uur per dag in de gaten gehouden met de nieuwste technologie. Daarnaast is er een menselijke patrouille. De parkeerplaatsen zijn goed verlicht en er is een automatische slagboom voor het betreden en verlaten van het pand.

Smart Autohof is een ESPORG level vier gecertificeerde parkeerplaats. Dit betekent dat veiligheid en comfort hoog zijn.

Faciliteiten op Smart Autohof

  • Wasmachines
  • Toiletten
  • Douches
  • Smart Diesel tankstation voor vrachtwagens
  • FRIGO-contactpunten voor beperkt houdbare lading
  • Parkeerplaatsen volgens de nieuwste ADR-normen
  • Speciale parkeerplaatsen voor vrachtwagens met gevaarlijke goederen
  • Restaurant met heerlijk eten, bereid met lokale ingrediënten
  • Terrassen en ontspanningsruimten

Boek een veilige vrachtwagenparkeerplaats op Smart Autohof

Eén nacht parkeren op Smart Autohof kost € 12,90. Het annuleerbeleid is flexibel. Je kunt annuleren tot aan de verwachte aankomsttijd. Reserveren is ook mogelijk tot aan de verwachte aankomsttijd.

Wil je een veilige vrachtwagenparkeerplaats boeken op Smart Autohof? Reserveren is zo eenvoudig als 1+1=2 met onze webapp of mobiele app. Bezoek onze webapp om een vrachtwagenparkeerplaats op Smart Autohof te boeken.

Naar de webapp

Share