truck parking hannover

Depot Hattendorf biedt veilige vrachtwagenparkeerplaatsen vlakbij Hannover

Je kunt nu een parkeerplaats boeken en betalen bij Depot Hattendorf in Duitsland. Het is niet nodig om af te wijken van de geplande route. Hattendorf is gunstig gelegen aan snelweg A65 vlakbij Hannover.

Reserveer je vrachtwagenparkeerplaats bij Hannover

Weet je al wanneer je arriveert? Reserveer je vrachtwagenparkeerplaats vlakbij Hannover. Na het maken van een reservering kun je ervoor kiezen om rechtstreeks te betalen met creditcard of PayPal via de Truck Parking Europe app. Voor vervoerders bieden we de mogelijkheid om af te rekenen op factuur.

Een nacht parkeren op Hattendorf kost € 15,47 (24 uur). Je kunt een parkeerplaats reserveren tot een uur voor aankomst. Het annuleren van de vrachtwagenparkeerplaats kan tot een uur voor de verwachte aankomsttijd.

Wil je een vrachtwagenparkeerplaats reserveren vlakbij Hannover? Een reservering maken is net zo eenvoudig als 1, 2, 3 als je onze mobiele app of webapp gebruikt. Ga naar onze webapp om een vrachtwagenparkeerplaats op Depot Hattendorf te boeken.

Depot Hattendorf Hannover

Share