truck parking Słubice

Veilige vrachtwagenparkeerplaats vlakbij Słubice

Vanaf nu kun je een veilige vrachtwagenparkeerplaats vlakbij Słubice reserveren en betalen. Depot PTH Transhand Słubice ligt gunstig langs snelweg 29 en de North Sea Baltic corridor in Polen. De vrachtwagenparkeerplaats is vlakbij de Duitse grens, waar niet veel veilige parkeerplaatsen te vinden zijn.

Veiligheid op Depot PTH Transhand Słubice

Depot PT Transhand Słubice wordt 24/7 bewaakt door beveiligers van een onafhankelijke onderneming, die elk uur rondlopen. De parkeerplaats is volledig omheind en de toegang is ’s nachts gesloten. Alleen de toegangspoort bij het tankstation is open.

Verdere extra services op de vrachtwagenparkeerplaats zijn:

  • Een tankstation
  • Een vrachtwagenwasstraat
  • Een truck repair station

Reserveer je vrachtwagenparkeerplaats bij Depot PTH Transhand Słubice

Weet je al wanneer je arriveert? Reserveer je vrachtwagenparkeerplaats op Depot PTH Transhand Słubice. Na het maken van een reservering kun je ervoor kiezen om rechtstreeks te betalen met creditcard of PayPal via de Truck Parking Europe app. Voor vervoerders bieden we de mogelijkheid om af te rekenen op factuur.

24 uur parkeren bij Depot PTH Transhand Słubice kost € 8,50. Je kunt een parkeerplaats reserveren tot aan je geplande aankomsttijd. Het annuleren van de vrachtwagenparkeerplaats kan tot een uur voor de verwachte aankomsttijd.

Wil je een vrachtwagenparkeerplaats reserveren bij Depot PTH Transhand Słubice? Een reservering maken is net zo eenvoudig als 1, 2, 3 als je onze mobiele app of webapp gebruikt. Ga naar onze webapp om een vrachtwagenparkeerplaats op Depot PTH Transhand Słubice te boeken.

Depot PTH Transhand Słubice

Share