Edit a parking

Een parkeerplaats bewerken in de Truck Parking Europe app

Elke maand worden er zo’n 2000 wijzigingen doorgevoerd in de Truck Parking Europe app. En niet alleen door het Truck Parking Europe team, ook chauffeurs kunnen een parkeerplaats bewerken. Heeft een parkeerplaats meer faciliteiten dan de app aangeeft? Pas dit aan in de app en help anderen bij het kiezen van een geschikte vrachtwagenparkeerplaats!

Eenvoudig een parkeerplaats bewerken

Bewerk een parkeerplaats in een paar simpele stappen. Dit is hoe:

  1. Open de app en selecteer de parkeerplaats.
  2. Tik op het menu rechtsboven en kies: ‘opmerking parkeerplaats’.
  3. Je kunt nu de locatie, het aantal parkeerplekken en de faciliteiten aanpassen. Klik als je klaar bent op ‘publiceren’.

In onderstaande video wordt ook uitgelegd hoe je een parkeerplaats kunt bewerken.

Maak het verschil

Jouw mening is waardevol. Duizenden chauffeurs vertrouwen op informatie en reviews als ze beslissen waar ze heen gaan. Jij kunt hen helpen!

Als je op een vrachtwagenparkeerplaats bent, neem dan een minuutje de tijd om deze te reviewen. Open de app, klik op de parkeerplaats en kies 1 (heel slecht) of vijf (heel goed) sterren. Soms wordt er om wat meer informatie gevraagd zodat je collega chauffeurs weten wat ze kunnen verwachten.

Word een top gebruiker

Elke maand publiceren wij de top gebruikers van de Truck Parking Europe app. Deze gebruikers hebben de meeste reviews achter gelaten en parkeerplaatsen aangepast. En daar zijn we blij mee! Want deze gebruikers helpen ons bij het constant verbeteren van de app, zodat iedereen nog beter een geschikte parkeerplaats kan vinden.

De TRUCK PARKING EUROPE APP

Share