Truck Parking

Zo voeg je een parkeerplaats toe aan het Truck Parking Europe platform

De coronacrisis zet onze wereld op zijn kop. Onze vrachtwagenchauffeurs staan aan de frontlinie, maar voelen zich slecht behandeld. Veel chauffeurs is gevraagd om goederen te blijven vervoeren, maar zij zijn niet meer welkom op plekken waar zij normaal gesproken pauze houden. Dit betekent dat zij geen gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld een toilet, douche of restaurant voor een fatsoenlijke maaltijd.

Gelukkig zijn er mensen die de vrachtwagenchauffeurs willen helpen. In Frankrijk bijvoorbeeld openen de overheid en transportbedrijven extra tijdelijke vrachtwagenparkeerplaatsen. Maar hoe weten de chauffeurs waar ze hun vrachtwagens kunnen parkeren?

Het antwoord op die vraag is eenvoudig: via de Truck Parking Europe app. Dit is de meest gebruikte app voor het vinden van een vrachtwagenparkeerplaats.

Het Truck Parking Europe platform

Truck Parking Europe verzamelt alle vrachtwagenparkeerplaatsen in Europe in één app. Gebruikers kunnen de locaties eenvoudig filteren op veiligheid, comfort, infrastructuur en meer. De app laat alle faciliteiten, plekken, bezettingsgraad en betrouwbare reviews zien.

Voeg een parkeerplaats toe aan de Truck Parking Europe app

Weet jij van een parkeerplaats die nog niet in onze app staat? Help dan de vrachtwagenchauffers en voeg deze parkeerlocatie toe aan de app! Dit is hoe je een parkeerplaats toevoegt aan het Truck Parking Europe platform:

  1. Download onze app in de Google Play store of App store.
  2. Open de app en maak gratis een account aan.
  3. Klik het menu links boven en kies 'Voeg parkeerplaats toe".
  4. Volg de stappen op het scherm. Vul eerst de locatie van de parkeerplaats in, geef aan wat voor type parkeerplaats het is, selecteer de beschikbare faciliteiten en publiceer!

Dat is het! Houd er rekening mee dat ons team elke nieuwe parkeerplaats controleert. Laten we samenwerken om onze chauffeurs te steunen in deze moeilijke tijd!

Share